26 / 04 / 2024

ataşehir trendist ev fiyatları

ataşehir trendist ev fiyatları

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Ataşehir Trendist ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası K Yapı ve Soild İnşaat ortaklığı ile konumlandırılan ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerini bünyesinde barındıran Ataşehir Trendist ev fiyatları...

Trendist Ataşehir fiyat! Teslimler 2015 Aralık'ta!

Trendist Ataşehir fiyat bilgisi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Ataşehir Trendist ev fiyatları!

Ataşehir Trendist ev fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Ataşehir Trendist projesi 350 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Ataşehir Trendist adres bilgileri!

Ataşehir Trendist adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Ataşehir Trendist projesi kapsamında konutlardan 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 350 bin liradan başlayarak yükseliyor

Ataşehir Marmarams ev fiyatları!

Ataşehir Marmarams ev fiyatları 363 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marmarams Ataşehir projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

Tatar Yapı Ataşehir projelerinde metreküp kavramını öne çıkaracak!

TATAR Yapı, İstanbul Ataşehir 'de ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp kavramını ön plana çıkaracak. 'Loft Up/7.60' ve 'Work Up/5.50' adındaki projelerde uygulama dikkat çekiyor.

Tatar Yapı Ataşehir'deki projelerini satışa çıkardı!

TATAR Yapı, İstanbul Ataşehir’de ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp kavramını ön plana çıkaracak. ‘Loft Up/7.60’ ve ‘Work Up/5.50’ adındaki projelerde, tavan yükseklikleri 7.60 metre ve 5.50 metre olarak dikkat çekiyor.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Çevre Platformu toplantısı Ataşehir'de gerçekleşti!

Marmara Belediyeler Birliği Çevre Platformu İstanbul Toplantısı’na Ataşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantı 15 Nisan Çarşamba günü Green Park Otel’de saat 10:00’da yapıldı.

Trendist Ataşehir'de Mazhar Alanson rüzgarı esti!

Trendist Ataşehir unutulmaz bir hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson’un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Konutları!

Ataşehir Trendist Konutları 'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede teslimler Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir Trendist güncel fiyat!

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede teslimler 206 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Proje K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Ataşehir Trendist güncel fiyat...

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Ataşehir Trendist Evleri iletişim!

Ataşehir Trendist Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

ataşehir trendist ev fiyatları Haberi

ataşehir trendist ev fiyatları

Bugün penthouse daireleri satışa çıkan Trendist Ataşehir Konutları 110 dönümlük Kent Parkı'n yanında bulunuyor. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 455 33 33 olarak belirlendi. Toplamda 28 adet penthouse dairenin bulunduğu projede fiyatlar 6 bin 160 TL ile 7 bin 390 TL arasında değişiyor.


Ataşehir Trendist Evleri tenis kortu, yüzme havuzu, sauna,  otopark, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, masaj odası, fitness center, çocuk oyun alanı, güvenlik, buhar odası, basketbol sahası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Penthouse daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Ataşehir Trendist Rezidans'ta  teslimlerinin Ekim 2016 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede panaromik deniz manzaralı konutlar yer alıyor. 


Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: http://www.trendistatasehir.com/

Özge...