18 / 04 / 2024

ataşehirde merkez primi

ataşehirde merkez primi

Finans merkezi ilan edilen Ataşehir'de, daha bu projenin söylentilerinin başlaması ile gayrimenkul fiyatları patladı. 2005'te 100 metrekarelik evlerin fiyatı 90-125 bin arasında değişirken bu rakamlar 2007'de 200-400 bin YTL'ye çıktı

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Onurel Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Onurel Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onurel Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hakverdi Yapı Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

ataşehirde merkez primi Haberi

ataşehirde merkez primi




BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Merkez, Halk, Ziraat ve Vakıfbank'ın İstanbul'a taşınması konusunda son noktayı koydu. Başbakan Erdoğan, adı geçen finans merkezlerinin İstanbul'a taşınacağı bölgenin ise Ataşehir olacağını söyledi. İstanbul'un yeni finans merkezinin Ataşehir olması da bölgedeki emlak fiyatlarını patlattı. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası'nın verilerine göre özellikle gelişen bölgelerdeki yeni inşaatlar, o bölgelerin değerini arttırırken, konut fiyatlarında en büyük artışların yaşandığı yerler de buralar oldu.


Ataşehir'de 2005 yılında 90 bin ile 125 bin YTL arasında değişim gösteren ortalama 100 metrekarelik ev fiyatları, 2007'de 200 bin-400 bin YTL aralığına yükselirken bölge, yüzde 220 ile en çok değer kazanan yer oldu. Bunda Ataşehir adının son dönemde...