20 / 04 / 2024

atatürk oto sanayi sitesi satılık dükkan icradan atatürk oto sanayi sitesi

atatürk oto sanayi sitesi satılık dükkan icradan atatürk oto sanayi sitesi

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, Şişli Atatürk Oto Sanayi Sitesi içerisinde bulunan dükkanı 650 bin TL'ye satacak. Satış, 16 Temmuz Pazartesi günü 13:40-13:50 saatleri arasında yapılacak

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

MMR İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

MMR İnşaat Anonim Şirketi, Mecit Tok Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

ÖİB Uşak Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Uşak Merkez ilçesi, Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 1 milyon 325 bin TL ile HTH Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den geldi.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Soner Grup İnşaat Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Soner Grup İnşaat Çelik Anonim Şirketi, Burcu Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi Sokak'ta kuruldu.

2007 yılında müteahhitler Maslak Oto Sanayi'nin peşinde!

2007 yılında şehir merkezinde arsa bulamayan Nurol, Taşyapı gibi proje geliştiriciler, Maslak'ta iki bölümden oluşan, toplam 350 dönüm arazi üzerinde kurulu Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nin 2 bin ortağının peşine düşmüş.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

atatürk oto sanayi sitesi satılık dükkan icradan atatürk oto sanayi sitesi Haberi

atatürk oto sanayi sitesi satılık dükkan icradan atatürk oto sanayi sitesi
İstanbul Şişli Ayazağa mahallesi'nde bulunan Atatürk Oto Sanayi Sitesi içerisindeki dört dükkanlı işyeri 650 bin TL'ye satılıyor.


Satışlar 16 Temmuz Pazartesi günü 13:40-13:50 saatleri arasında yapılacak olup, alıcı bulunamadığı takdirde ikinci satış 26 Temmuz Perşembe günü aynı saatte tekrar yapılacak. 


İlan şöyle için