25 / 04 / 2024

ates celik

ates celik

Rüzgar enerjisi santrallerinde kule açığını gören Ateş Çelik, bu alana 30 milyon TL'lik yatırım kararı aldı. Ateş Çelik, enerji santralleri ve endüstriyel tesisler için depolama tesisleri üretiyor

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Çimento sektörünün kapasitesi yeterli mi? Depremden bölgesindeki yeni konutlarda çimento sıkıntısı beklenmiyor!

Türkçimento Başkanı Fatih Yücelik, depremlerin yaşandığı bölgelerde yapımına başlanacak konutlar için sektörün kapasitesinin yeterli olduğuna dikkat çekti. İşte Fatih Yüceli'in o açıklamaları...

Çimentoculardan fiyat tepkisi: 2 milyon TL'lik eve etkimiz 7 bin TL!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörüyle ilgili eleştirilere ilişkin açıklamalar yaptı. Ev fiyatlarındaki yükselişten genellikle çimento sektörünün de sorumlu tutulduğunu vurgulayarak, 2 milyon TL'lik eve etkilerinin 7 bin TL olduğunu belirtti.

İnşaatçılar ve çimentocuların tartışmasında sular durulmuyor!

TürkÇimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, İMKON tarafından çimento fiyatlarındaki yükseliş neden gösterilerek başlatılan iş durdurma eyleminde çimento sektörüne haksızlık edildiğine dikkat çekti. 

Fatih Yücelik'ten çimento zammı açıklaması!

İnşaat sektörü bugün itibaren inşaat maliyetlerini boykot etmek için iş bırakıyor. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik maliyetlerinin düşürülmesi için çağrıda bulundu. 

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Fatih Yücelik kimdir?

Türk Çimento'nun yeni başkanı Fatih Yücelik kimdir? Fatih Yücelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Yücelik'in biyografisi...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Konut tasarımlarına Kovid-19 etkisi: Bireysel konfor!

Kovid-19 salgınıyla birlikte temastan kaçınma hali ortaya çıktı. Ceylanates Design kurucusu Mimar Ceylan Ateş, “Son yıllarda ofis ve konut projelerinde bireysel konforu ön plana alan bir yaklaşımın hakim olduğunu görüyorduk. Salgının etkisiyle yenilikleri daha sık görmeyi bekliyoruz" dedi.

Cazibe Merkezi Programı Doğu'nun cazibesini artırdı!

Cazibe Merkezi Programı doğu ve güneydoğuda karşılığını buldu. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yaptığı açıklamada Erzurum’un, yıllardır beklediği kalkınma hamlesini, Cazibe Merkezleri Programı ile gerçekleştirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

ates celik Haberi

ates celik

Rüzgar enerjisi santrallerinde kule açığını gören Ateş Çelik, bu alana 30 milyon TL'lik yatırım kararı aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Güldoğan'a göre Türkiye 2023 yılına kadar yaklaşık 8 bin adet rüzgâr kulesine ihtiyaç duyacak. 
 
 
Şirket, ilk etapta yılda 100 kule üretmeyi hedefliyor. Aile şirketi olarak faaliyet gösteren Ateş Çelik, enerji santralleri ve endüstriyel tesisler için, ağır çelik yapılar, basınçlı ve basınçsız ekipmanlar ve depolama tesisleri üretiyor.

Kemalpaşa'daki tesislerde yeni yatırım hakkında gazetecilere bilgi veren Mahmut Güldoğan, yenilenebilir enerji alanında yatırım yapmak için 6 aydır çalışma yaptıklarını söyledi. Kule üretiminde yatırım kararı aldıklarını anlatan Güldoğan, yabancı ortaklık görüşmelerinin de sürdüğünü vurguladı. Güldoğan'ın verdiği bilgiye göre Aliağa'da kurulacak yeni tesiste 2012 yılı başında üretime başlanacak. Ateş Çelik, yatırımın...