18 / 04 / 2024

atın piyasası 2019

atın piyasası 2019

Bankalardaki altın hesaplarının değeri temmuz sonu itibarıyla 55 milyar lirayı aşarak rekor kırdı. Mudilerin bankalardaki altın hesaplarının büyüklüğü 217,3 ton düzeyinde hesaplanırken, bu da yılbaşından bu yana 27,7 tonluk artışa işaret etti.

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın piyasasında artış! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 978 bin liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 978 bin liraya kadar yükseldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Altın piyasasında her şey ters takla atıyor! Bugün gram altın ne kadar? 20 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir seyirle geçiren altın fiyatları, önümüzdeki haftanın yönü konusunda merak uyandırıyor. Peki, 20 Ağustos Pazar bugün canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

atın piyasası 2019 Haberi

atın piyasası 2019

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; altına olan talebin artmasında, ABD ile Çin arasındaki ticari gerilim, döviz kurlarındaki yükseliş, jeopolitik riskler ve merkez bankalarının değişime işaret eden yol haritaları karşısında yatırımcıların güvenli limanlara yönelmesi etkili oldu.

Bu dönemde yurt içinde gram altının fiyatı yıla başladığı 218,1 lira seviyelerinden yükselişe geçerek temmuz ayını 253,6 liradan tamamladı. Böylece geçen 7 aylık süreçte gram altın yüzde 16,3 değerlenmiş oldu.

Söz konusu gelişmelerin etkisiyle yıl başından bu yana rekor üstüne rekor kıran bankalardaki altın hesapları, değer bazında tarihi zirvesini yeniledi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, yurt içi ve yurt dışı yerleşiklerin kıymetli maden depo hesapları temmuz sonunda 2018 sonuna kıyasla 13 milyar 791 milyon lira artarak 55 milyar 181 milyon lira seviyesine ulaştı. Bu rakamın 54...