20 / 04 / 2024

Atış Yapı DownTown Bursa satılık

Atış Yapı DownTown Bursa satılık

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Özelleştirme İdaresi'nden şok adım! 5 ildeki 11 gayrimenkulün satışı onaylandı!

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Elazığ depremindeki hasar teknolojik cihazlarla belirleniyor!

Elazığ'da meydan gelen deprem sonrası bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk kez kullanılan üst düzey teknolojiye sahip cihazlarla riskli bina tespit çalışmalarında saniyede 2 milyon atış yapıyor...

850 yıllık Notre Dame'ye havuzlu çatı önerisi!

Geçtiğimiz ay çıkan yangın sonrası önemli bir kısmı yanan ve tarihi kulesi çöken 850 yıllık Notre Dame Katedrali'e havuzlu çatı yapılması önerildi.

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

Atış Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Son yıllarda hayata geçirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Atış Yapı, devler liginde yerini almayı başardı. 156 milyon liralık ciroya ulaşan şirket yeni projelere odaklandı.

DownTown Bursa ev satış fiyatları!

Atış Yapı imzasıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen DownTown Bursa projesi toplamda 668 adet daireden meydana geliyor. DownTown Bursa 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor. 

Atış Yapı DownTown Bursa satılık Haberi

Atış Yapı DownTown Bursa satılık

10 blokta, 14 farklı kat planından oluşan DownTown Bursa'da toplamda 668 özgün yaşam alanı yer alıyor. Yüzde 65’i yeşile ayrılan projede residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze olacak. 

Bursa’nın tam merkezinde, eski Pars Kiremit Fabrikasının bulunduğu arazide, şehrin ve ana yolların hepsine çok yakın bir konumda yükselen proje İstanbul, İzmir, Ankara ve Mudanya yollarının kesişme noktasında yer alıyor. 


DOWNTOWN HOUSE PARS EVLERİ

7 Bloktan oluşan DownTown House Pars Evleri'nde B Blok 4 Kat, A ve C 14 kat, D, E, F, G H blok 10’ar katlı olmak üzere toplamda
444 adet House Flat bulunuyor. 

Sunulan hizmetler:
Site içinden Shuttle servis ile AVM'ye erişim hizmeti
Resepsiyon ve huaye hizmeti 
Misafir ve çocuklar için bekleme alanı
Açık çocuk oyun alanı
Fitness salonu
Ev...