19 / 04 / 2024

Atlantik Life kampanya

Atlantik Life kampanya

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Atlantik Life'da peşin alımlarda yüzde 12 indirim!

Atlantik Yapı, Life projesinde de uygun fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. 40 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu projede, alternatifli ödeme seçenekleri ve indirim mevcut.

Atlantik Life'ta 237 bin TL'ye 1+1! 40 ay 0 faizle!

Geniş ve ferah şekilde tasarlanan Atlantik Life'ta daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da sunuluyor.

Uygun ticari araç modeli: Opel Combo Life! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Opel, Combo Life modelinin Mart ayına özel fiyat listesini güncelleyerek bir kampanya duyurdu. İşte Opel Combo Life özellikleri ve Mart ayı fiyatları hakkında herşey...

Onur Life 180'de yüzyılın fırsatı!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Akdemir Life'ta kampanya!

Akdemir Yapı imzasıyla İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçirilen Akdemir Life projesinde avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla satışlar devam ediyor. 

Reform Life Avcılar'da 350 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Avcılar’da yükselen Reform Life projesinde lansman öncesi kampanya dönemi başladı. Delta Arazi Geliştirme İnşaat tarafından inşa edilen projede yüzde 30 peşinatla şirket bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Atlantik FLY'da Anneler Günü kampanyası 2017!

Atlantik FLY'da Anneler Günü’ne özel, konut alımını kolaylaştıran avantajlı bir kampanya başladı. 2+1 dairelerin 265 bin TL’den başladığı projede yüzde 3 indirim kolaylığı sağlayan firma ayrıca, 40 ay vade farksız ödeme seçeneği de sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.

Atlantik Life kampanya Haberi

Atlantik Life kampanya

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. 

Kişisel ödeme planının yer aldığı kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 evini peşin 12 indirim indirim uygulanırken, yatırımcılara 40 ay sıfır faiz uygulaması, 120 aya kadar ise kredi kullanma seçenekleri sunuluyor. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.




Web: www.atlantiklife.com/




Habertürk




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Atlantik Yapı, Pendik bölgesinde 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünitelerin yer aldığı Atlantik Life projesinde faizsiz vadeyi 40 aya çıkardı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire büyüklükleri 67 metrekare ile 223 metrekare arasında. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor....