28 / 03 / 2024

atlas menkul kıymetler avrasya gyo payları

atlas menkul kıymetler avrasya gyo payları

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Oraklığı A.Ş, Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş''de bulunan 10 bin adet payını yine Atlas Menkul Kıymetler'e 1,37 TL fiyattan sattı...

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Yasadışı menkul kıymet satmakla suçlanıyordu! Dev firma İflas etti

Kripto para borsası Bittrex, ABD'de iflas başvurusunda bulundu. Borsa, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) aracılığı ile açılan bir soruşturma ile ilgileniyordu. Peki yatırımcı ne olacak?

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), kripto şirketleri adına denetim firmalarının çalışmalarını artırdığı bildirildi. Endişe verici olan, şirketlerinin müşterilerinin finansmanını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu gösteren yedek sertifikalardır.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Avrupa Birliği'nde kripto para madenciliğine yönelik yasaklar kapıda!

Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi (ESMA) Başkan Yardımcısı Erik Thedeen yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nde son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin gibi yüksek enerji tüketen kripto madenciliğinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Pasifik GYO halka açılıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (PSGYO), Tera Menkul Kıymetler önderliğinde geniş bir konsorsiyum aracılığıyla 9-10 Aralık tarihlerinde talep toplayacak.

atlas menkul kıymetler avrasya gyo payları Haberi

atlas menkul kıymetler avrasya gyo payları

Avrasya GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


19.11.2013 tarihinde ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.(ATLAS) payları ile ilgili olarak 1,37 TL fiyattan 10.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.(ATLAS) sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 19.11.2013 tarihi itibariyle %2,156 sınırına düşmüştür.


İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.


İşlem Tarihi 19.11.2013

İşlemin Niteliği Satım

İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) 10.000,00

İşlem Fiyatı (TL/Adet) 1,37

İşlem Tutarı (TL) 13.700,00

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) 225.575,00

İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)   2,26

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL)

215.575,00

İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)   2,16