19 / 04 / 2024

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.



İki günde yüzde 30 değer kazandı

BTC’deki gerilemenin, altcoin’lere etki etmesi ise daha büyük seviyelerde gerçekleşti. Pek çok altcoin’de yüzde 20’ye yakın düşüşler görünürken, SEC aracılığı ile onay tek kripto para ise iki günde yüzde 30 değer elde etti. Piyasadaki bu denli geri çekilmelere rağmen patlama yapan kripto para, şimdilerde yatırımcıların odağından düşmüyor.

Yeni yükselme Stacks (STX) den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

SEC, dündem itibaren de Binance US’de onlarca coin’in delisi olmasına yol açmıştı. SEC’ten onay almayı hak eden ilk ve tek kripto para birimi STX, kaostan pozitif faydalanarak yukarı yönlü fiyatlama yaptı. 

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön