19 / 04 / 2024

Kripto para aklama 2021 yılında yüzde 30 arttı!

Kripto para aklama 2021 yılında yüzde 30 arttı!

Blockchain analiz firması Chainalysis'in son raporuna göre, 2020 yılından beri siber suçluların akladığı kara kripto para miktarı yüzde 30 arttı ve 8,6 milyar dolara yükseldi.



Blockchain analiz firması Chainalysis'in son raporuna göre, 2020 yılından beri siber suçluların akladığı kara kripto para miktarı yüzde 30 arttı ve 8,6 milyar dolara yükseldi. Euronews'te yer alan habere göre; analiz şirketi, 2017 yılından beri toplamda 33 milyar doları aşkın kripto para aklandığını ve bunların büyük bir bölümünün zamanla merkezi borsalara taşındığını öngörüyor. 

Kripto para aklama 2021 yılında yüzde 30 arttı!

Geçtiğimiz sene hem meşru hem de yasadışı kripto faaliyetlerinin önemli ölçüde büyüdüğünü vurgulayan Chainalysis, bu nedenle 2021 yılındaki kara para aklama faaliyetindeki keskin yükselişin şaşırtıcı olmadığını belirtti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön