29 / 03 / 2024

ATM Sağlık Konya Yatırım

ATM Sağlık Konya Yatırım

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası tarafından, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesinde özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi imkanı sağlandı.

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Konya'da son 10 yılda 77 sağlık yatırımı yapıldı!

Konya sağlık yatırımlarına hız verdi. Bölgede son 10 yıllık süreçte sağlık yatırımlarına 204 milyon 530 bin 471 lira harcandı. 77 sağlık yatırımı kazandırıldı.

Konya Emlakçılar Odası'ndan sağlık anlaşması!

Konya Emlakçılar Odası ve Özel Konya Hospıtal Hastanesi sağlık hizmetleri sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında oda üyelerine ve ailelerine 1 yıllık indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Konya Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Toplam yatırım değeri 350 milyon avro olan Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli yatırım kredisi sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün basın toplantısı yarın!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle, Konya Milletvekilleri’nin ve uluslararası bankaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Konya Sağlık-Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi!

Sağlık-Sen Başkanı Memiş: "Temel derdimiz, çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, bu tespitleri gerekli yerlere ulaştırmak ve buralardan çıkan sonuçları da genel merkeze ulaştırarak çalışanlarımızın sorunlarını çözmek ve milletimizin yanında

KTKB'den Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaasına 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi veriyor.

KTKB'den ATM Sağlık Konya Yatırım'a 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası tarafından, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesinde özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi imkanı sağlandı.

Gökhan Darılmaz: Konya'da sağlık turizmini geliştirmeliyiz!

Sağlık Turizmi toplantısında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya, sağlık turizmi açısından ciddi altyapısı olan bir şehirdir" dedi. MEVKA iş birliğiyle 'Sağlık Turizmi' toplantısı düzenlendi.

Gökhan Darılmaz: Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak!

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, kentteki kültürel turizme sağlık turizminin de eklenmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi. Darılmaz, 'Konya'da sağlık turizmi için çalışmalar başlayacak' dedi.

Başbakan Erdoğan İkitelli Sağlık Kompleksi'nin temelini attı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de İkitelli Şehir Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Türkiye'de sağlık alanında yaşanan gelişmelere değinen Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "Biz hayali temeller atmıyoruz" dedi.

Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatı hızla yükseliyor!

Konya Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. 24 derslikli lisenin 2014-2015 eğitim öğretim döneminde eğitime açılması planlanıyor...

ATM Sağlık Konya Yatırım Haberi

ATM Sağlık Konya Yatırım

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) tarafından yapılan açıklamaya göre, KTKB, Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı ve işletmesine 50 milyon avro kredi veriyor. Kredi, kamu-özel sektör ortaklığı modeli olan YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne sağlandı.


372 milyon avro toplam maliyetli proje, KTKB ile diğer çok taraflı kalkınma bankaları (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası) ve ticari bankalar (Unicredit, Siemens Bank) ile ortaklaşa finanse ediliyor. Bu proje, Türk hükümetinin özel sektör ile iş birliği içinde yürüttüğü 10 milyar dolarlık programının bir parçası olup ülke genelinde 26 binin üzerinde yeni yatak kapasiteli yaklaşık 30 yeni sağlık tesisinin oluşturulmasını amaçlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen KTKB Başkanı İhsan Uğur...