26 / 04 / 2024

ATO Başkanı kim

ATO Başkanı kim

Bundan bir ay önce müşteriler kesilmişti. Aralık ayında tekrar müşteriler gelmeye başladı ve satışlar olmaya başladı. Çarşılardan, AVM'lerden de bakıyorum. Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor açıklaması yaptı...

Salih Bezci: 300 metrekarelik imalathane ile mobilyacılık sektörü gelişmez!

Salih Bezci, Ankara'nın mobilyacılık alanında uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşması için apartman katında 300-500 metrekarelik imalathanelerin 3-5 bin metrekarelik imalathanelere dönüştürülmesi gerektiğini vurguladı...

ATO'dan siteler için kentsel dönüşüm önerisi!

ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara'nın mobilyacılık alanında uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşması için imalathanelerin genişletilmesi gerektiğini belirterek, "300 metrekarelik imalathane ile mobilyacılık sektörü gelişmez...

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan özel bankalara kredi çağrısı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Kamu bankalarının konut, taşıt, tatil ve tüketim alanlarında hayata geçirdiği uygun koşullu kredi paketleri yerli üretimi canlandırmak için önemli. Özel sektör bankaları da aynı doğrultuda piyasaları desteklemeli." dedi.

ATO Başkanı Baran'dan bankalara çağrı!

ATO Başkanı Baran, "Enflasyonu ve faizleri indirmek için ekonominin tüm kesimleri seferber olmuşken, piyasaları canlandıracak uygulamalara bankalarımızın da gereken duyarlılığı göstermesini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

ATO Yönetimi TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Gürsel Baran başkanlığındaki ATO Yönetimi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

Başkan Salih Bezci Ankara'nın yeni stad projesini çizdi!

Kente yapılması planlanan yeni stat için 19 Mayıs’ın yıkılması tekrar gündeme gelirken, ilk proje ATO Başkanı Salih Bezci’den geldi.

ATO Başkanı Salih Bezci'den 19 Mayıs Stadı için öneri!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara’ya inşa edilecek yeni stadyumun 19 Mayıs alanı üzerinde yapılması önerisine destek verdi.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Başkent'i süsleyen çıkmadı!

Antalya’nın yeni yıl öncesi sponsor desteğiyle süslenmesiyle gündeme gelen “Başkent’i kim süsleyecek” sorusuna Büyükşehir, Çankaya ve ATO’dan açıklama geldi. ATO Başkanı “Erken söylenseydi süslerdik" dedi.

ATO Başkanı: Ankara'ya Akyurt'ta fuar alanı yapacağız

Ankara'yı 'marka şehir' yapmaya çalıştıklarını söyleyen ATO Başkanı Salih Bezci, uluslararası fuar merkezi için Akyurt’ta 680 bin metrekarelik arsa tahsis edildiğini, inşaata hazır olduklarını açıkladı.

ATO Başkanı kim Haberi

ATO Başkanı kim

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor'un (S&P) Türkiye'nin "durağan" olan not görünümünü "negatif' seviyesine düşürmesini değerlendirdi. Bezci, "Ülkemizin ekonomisinin omurgası sağlam. Önümüzdeki seçimden sonra bu durumlar daha iyi noktaya gelecektir" dedi ve ekledi: "Dolar ve euronun artmasıyla bugün itibarıyla sıkıntı gözükse de ülke olarak bunları aşacak durumdayız. Ben inşaat sektörüyle uğraşıyorum. Bundan bir ay önce müşteriler kesilmişti. Aralık ayında tekrar müşteriler gelmeye başladı ve satışlar olmaya başladı. Çarşılardan, AVM'lerden de bakıyorum. Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor" açıklaması yaptı. 


Akşam...