18 / 04 / 2024

ATO toplantısında avm gündemi

ATO toplantısında avm gündemi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkam Salih Bezci, Alışveriş Merkezleri'nin Türkiye'ye çağ atlatan projeler olduğunu belirterek, "Ankara ve İstanbul'daki AVM'ler son 10 yılda ekonomiye adeta damga vurdu" dedi.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Emekliye ek ödeme! Gözler KPDK toplantısında! 

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşulacak!

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

ATO toplantısında avm gündemi Haberi

ATO toplantısında avm gündemi

ALIŞVERİŞ Merkezi ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) ATO'nun desteğiyle düzenlediği "Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi" projesinin tanıtım ATO Shopping Fest Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplanü'nın açılışında konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, perakende ticaretin Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yer aldığını söyledi. AVM'lere ilişkin sorunlar bulunduğunu kaydeden Bezci, bu sorunlara çözüm yollarının da bulunduğunu söyledi. Konuşmasında AVM'lerin önemine değinen Bezci, "AVM'ler Türkiye'ye çağ atlatmış projelerdir. Ankara ve İstanbul'daki AVM'ler son 10 yılda ekonomiye adeta damga vurdu" dedi. 




ANADOLU'YU GEZEREK SORUN DİNLEYECEĞİZ 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkam Hulusi Belgü de konuşmasında, AVM yatırımlarının 1985 yılından bu yana çok konuşulan yatırımlar olduğunu belirterek, Dernek olarak sektörün sorumlarına çözüm üretmeye çalıştıklarım kaydetti. 


Türkiye'de halen 343 AVM bulunduğunu kaydeden Belgü, eğitimli personel sıkıntısı yaşadıklarım anlattı. Belgü,...