19 / 04 / 2024

Avangart İstanbul gayrimenkul değerleme raporu

Avangart İstanbul gayrimenkul değerleme raporu

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avangart İstanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Avangart İstanbul projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul bağımsız bölüm sayısı 959 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Avangart İstanbul projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 959 adet oldu.

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyat 2018!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje tarafından inşa edilen Avangart İstanbul projesinde 84 ay 0 faiz imkanı sunuluyor..

16 soruda Avangart İstanbul projesi!

Avangart İstanbul projesinin lansmanı bugün gerçekleştirildi. Gül Proje tarafından hayata geçirilen projede konum olarak Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. İşte 16 soruda Avangart İstanbul projesi...

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul basın lansmanı 20 Şubat'ta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje’nin Seyrantepe’de hayata geçireceği yeni projesi Avangart İstanbul basına lanse ediliyor.

Kanal İstanbul gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Yapımı tamamlanan ya da yapımı devam eden mega projeler, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor. Peki Kanal İstanbul gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

İstanbul'da gayrimenkul 10 yılda avro ve borsadan çok kazandırdı!

Son 10 yılda fiyatı İstanbul'da gayrimenkul fiyatları yüzde 174 arttı. İstanbul gayrimenkul yatırımcısına avro ve borsadan daha çok kazandırdı. 

Avangart İstanbul gayrimenkul değerleme raporu Haberi

Avangart İstanbul gayrimenkul değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avangart İstanbul yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için