25 / 04 / 2024

avanos yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi

avanos yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları'nda başvurular başladı!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yöresel mimaride yapılacak konutlar için başvurular alınmaya başlandı. Sosyal konutlara müracaatların 13 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 286 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Nevşehir Avanos Konutları 'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak.

Robert Beecham'ın Londra'daki yeraltı malikanesine yasal izin!

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesi'nde kamulaştırılan 42 binanın yıkımlarının devam ettiği bildirildi.

Halkapınar Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Metro vagonları için Halkapınar’da 93 milyon liralık yatırımla iki katlı yeraltı otoparkı kurmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Perşembe gününden itibaren bölgede yeni trafik düzenine geçiyor.

Çömlekçi dönüşüm projesinde ilk imzalar atıldı!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, kamulaştırma işlemleri için hak sahipleriyle görüşmelere başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında ilk imzalar atıldı.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi toplantısı gerçekleşti!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde çalışmalara başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan hak sahipleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Çömlekçi kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırmalara başlanacak olan ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

avanos yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi Haberi

avanos yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

İnsanların içinde bulunduğu bireyci tutumlarını resmetmeye çalıştığını kaydeden Abalı, “Bireyselin Anatomisi” nin üçüncü kişisel sergisi olduğunu ve özellikle yabancı turistlerden büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Hatice Abalı, “Sergiye akademi çevreden de ilgi oldu. Almanya’dan davet var. Almanya’ya giderek bir görüşme yapıp, sergi açmayı planlıyorum” diye konuştu.15 resimden oluşan sergi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.


Yeni Çağ...