26 / 04 / 2024

avcıalr denizköşkler

avcıalr denizköşkler

Denizköşkler Gümüşpala'da 1 bina, 2 dükkan icradan satılıyor...

Avcılar'da tahliye skandalı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan binanın balkonu çöktü, binadan tahliye edilmek istenen vatandaşlar belediyenin kendilerine yer göstermemesi üzerine isyan etti...

Avcılar'da apartmanın balkonu çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan bir apartmanın balkonu çöktü.

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Avcılar’daki tedbirsiz yıkım tehlike oluşturuyor!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki 5 katlı binada incelemeler yapıldı. Binanın riskli olduğu tespit edilmesinin ardından yıkım çalışmaları başladı. Yıkım alanındaki tedbir yetersizliği pencerelerin söküm işleminde betonların yola düşmesine sebep oldu.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Avcılar'daki 5 katlı iki boş bina kabus oldu!

Avcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan ve 3 ay önce bir kısmı yıkıldıktan sonra bırakılan 5 katlı iki boş bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Elmanar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmanar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Radwan Alloush tarafından 120 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Sabriye Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Ersoy Sokak Hilal'da kuruldu.

Kasar İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasar İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Kabil Kasar tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdurahman Abo Ras, Abdullah Fansa, Abdul Elah Dawod, Majd Mohamad ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Göcenli tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Hal Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Sulıman tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, E 5 Yan Yol Caddesi'nde kuruldu.

avcıalr denizköşkler Haberi

avcıalr denizköşkler

Avcılar Denizköşkler Gümüşpala'da yer alan 1 bina, 2 dükkan Küçükçekmece 3. icra Müdürlüğü tarafından açık artırma suretiiyle satışa çıkıyor.



261 metrekare alana sahip tarla vasıflı gayrmenkul'e 1 milyon 275 bin TL, 1 numaralı dükkan vasıflı taşınmaz'a 95 bin TL, 1 numaralı depolu dükkan vasıflı taşınmaz'a 60 bin TL olarak değer biçildi.



Gayrimenkullerin satışı, 19 Kasım 2012 günü saat 14.00 ile 14.35 saatleri arasında Küçükçekmece 3. İcra Dairesi'nde gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için