24 / 04 / 2024

Avcılar Belediyesi projeleri

Avcılar Belediyesi projeleri

Doğaya ve çevreye büyük önem veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ çocuklarla birlikte ağaç dikti. Daha sonra dikilen ağaçlara çocukların ismini vererek, ağaçları çocuklara emanet etti.

Mustafa Değirmenci kimdir?

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci kimdir? Mustafa Değirmenci ne zamandan beri Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor? Mustafa Değirmenci - Avcılar Belediyesi projeleri nelerdir?

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 bina mercek altına alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 binanın deprem risk performanslarının belirlenmesi için ihale gerçekleştiriyor. 

Avcılar'da 8 ayda 5 mahalle dönüştürüldü!

Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, "5 mahallemizde 50 bin insanın dönüşüm sorununu çözdük. 8 ay sürdü" dedi. 

Nimet Bazan: Avcılar'ın en büyük sorunu dönüşüm!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Avcılar Belediyesi başkan aday adayı Nimet Baylan Bazan, Avcılar’ın en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Murat Arslan: Avcılar'daki riskli binaları yenileyeceğiz!

CHP Avcılar Belediyesi başkan aday adayı olan Murat Arslan, yaşanabilir Avcılar için hedeflerini ve planlarını anlattı.

Avcılar Belediyesi projeleri Haberi

Avcılar Belediyesi projeleri


Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeşilkent Mahallesinde ağaç dikimi gerçekleştirildi. 


Doğaya ve çevreye büyük önem veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ çocuklarla birlikte ağaç dikti. Daha sonra dikilen ağaçlara çocukların ismini vererek, ağaçları çocuklara emanet etti. 


Başkan Dr. Handan TOPRAK BENLİ Yeşilkent’in bundan sonra adı gibi yeşil olacağını belirterek; “Yeşilkent Mahallemizde çocuklarımızla birlikte ağaçları diktik. Her çocuğumuzun adını bir ağaca verdik. Adını verdiğimiz bu güzel ağaçları çocuklarımız koruyacak ve bakacaklar. Bizden sonra da bu ağaçları kimsenin kesmesine izin vermeyecekler. Buna inanıyorum, çünkü çocuklarımız doğa sevgisi içinde büyüyecekler ve yeşile sahip çıkacaklar” dedi. 



Avcılar...