07 / 05 / 2024

avcılar finiküler hattı

avcılar finiküler hattı

AK PARTİ Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde E-5 ile Avcılar sahilini birleştirecek füniküler hattı yapacaklarını ve rahat bir ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

Avcılar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, EÜAŞ Boru Hattı Platform ve Şamandıra Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Garden'da 2+1'ler 1.2 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Garden projesinde stoklar azaldı. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Avcılar Effect Bornova satılık!

Avcılar Effect Bornova satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bornova Avcılar Prestij'de 2+1'ler 285 bin TL'ye!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir İl'i Bornova İlçe' sinde yükselen projede toplam 270 adet daire bulunuyor. Bornova Avcılar Prestij'de 2+1'ler 285 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Avcılar Ispartakule Evleri'nde 1+1'ler 248 bin TL'ye!

Emlak Konut GYO ve Toki tarafından hayata geçirilen Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar su kesintisi 15 Aralık 2014 süreleri!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Avcılar su kesintisi 1 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinin Yeşilkent mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Avcılar su kesintisi 28 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Avcılar su kesintisi 25 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Avcılar su kesintisi 24 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

avcılar finiküler hattı Haberi

avcılar finiküler hattı

AK PARTİ Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, seçime sayılı günler kala kala projelerini açıklamaya başladı. Avcılar'ın en büyük sorunlarından birisi olan ulaşım sorununu çözmeye yönelik projelerinden birisi olan füniküler hattı ile detaylı açıklamalarda bulundu.


Sahil şeridi ile Avcılar merkezi arasında eğimli bir coğrafyanın olduğunu söyleyen Bayram Şenocak, vatandaşlarımız deniz ulaşımı ve sosyal faaliyetler bu yolu tercih etmiyordu. Şimdi bu proje ulaşım anlamında büyük bir sorunu çözmüş olacağız dedi.


Füniküler hattının yeni yapılacak olan Avcılar Merkez Metrosu'nda, Denizköşkler'de ve Avcılar sahilinde üç durağı olacağını ifade eden Bayram Şenocak, "Vatandaşlarımız bu projeyle merkez ve sahil arasında rahat bir ulaşım sağlayacak" dedi.


Avcılar'ın yıllardır hizmetlerden mahrum kaldığını ifade eden Bayram Şenocak, AK PARTİ ile Avcılar'ın yıldızının yeniden parlayacağını ve marka şehir haline geleceğini ifade...