19 / 04 / 2024

avcılar ofis projeleri

avcılar ofis projeleri

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ruhsatsız işyerleri, izinsiz inşai faaliyetler ile yol ve kaldırım işgallerine karşı yoğun mücadele yürütülüyor” dedi.

Avcılar'da inşa edilen 3 proje havadan görüntülendi!

Avcılar'da yer alan 3 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Avcılar'ın havadan yeni genel görüntüleri!

Avcılar ilçesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadaenmalkvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Port Avcılar satışta! 2024 sonunda teslim!

Mutlu İnşaat imzası taşıyan Port Avcılar satışa çıktı. 2024 yılının sonunda teslim edilecek olan Port Avcılar'da home ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Avcılar'da markalı 5 konut projesi!

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen markalı konut projeleri alıcıların yoğun ilgisini görüyor. İşte Avcılar'da markalı 5 konut projesi ve detayları...

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

avcılar ofis projeleri Haberi

avcılar ofis projeleri

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, İlçe’de izinsiz inşaat faaliyetlerinin ve ruhsatsız işyerlerinin bir an evvel ruhsatlandırılması konusunda bilgi verilip uyarılarda bulunuluyor.


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Başkan Dr. TOPRAK BENLİ, Avcılar’da 5259 sayılı kanuna istinaden izinsiz inşai faaliyetlerde bulunan firmalar, ruhsatsız işyerleri ile sıkı takibe alındığını belirterek, “Avcılar halkının sağlığı ve güvenliği için yoğun bir çalışma yürüten Zabıta birimlerimiz tarafından tespit edilen kaçak inşaat ve ruhsatsız işyerleri mühürlenerek, faaliyetleri durdurulmaktadır.  Yasalara uygun hareket etmeyen firma, işyeri ve inşaatlar ile yol ve kaldırım işgallerine karşı başlattığımız yoğun mücadelemiz devam edecektir ” dedi.

Avcılar...