25 / 04 / 2024

Avcılar okul inşaatı

Avcılar okul inşaatı

Eğitime önem veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni okul dönemi yaklaşırken Avcılar’da çocuklar için başlattığı eğitim seferberliğine devam ediyor.

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Elmalılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmalılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Esra Elmalı tarafından kuruldu.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Avcılar için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Avcılar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Avcılar'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşaatın ikinci katından düşerek yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

Çetindağlar Elektrik İnşaat Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağlar Elektrik İnşaat Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Çetin tarafından kuruldu.

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Şen tarafından kuruldu.

Avcılar okul inşaatı Haberi

Avcılar okul inşaatı

Avcılar’da yüzme bilmeyen, daha önce havuza ya da denize hiç gitmemiş çocuklar için okul bahçelerine havuzlar kurduran, Avcılarlı çocuklara 10 bin adet kitap dağıtan, okulların boyalarını yenileyip temizliklerini hayata geçiren Avcılar Belediyesi, çocukların eğitimi için yeni projeler geliştirecek.

Yeni okulun inşaatı başladı

Merkez Siyaset Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin en kalabalık okuluna sahip 5 bin 300 kişilik Avcılar Leyla Bayram İlköğretim Okulu’nun olduğu Yeşilkent Mahallesi’nde toplam 48 derslik kapasiteli bir okulun inşaatına başlandığını müjdeleyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yine Yeşilkent Mahallesi’nde bir başka okul daha inşa edilmesi için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Okul inşaatını ziyaret edip çalışmaları  izleyen Hançerli, “24 derslik ortaokul, 24 derslik ilkokul olmak üzere Yeşilkent’te önemli bir konumda, 3 km yürüyerek okula giden çocuklarımızın olduğu bir bölgede...