27 / 04 / 2024

Avcılar ruhsatsız işyeri

Avcılar ruhsatsız işyeri

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ruhsatsız işyerleri, izinsiz inşai faaliyetler ile yol ve kaldırım işgallerine karşı yoğun mücadele yürütülüyor” dedi.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy için 'ÇED gerekli değil' kararı! 5 bin 785 konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından yapılacak 5 bin 785 konutluk Avcılar Firuzköy Projesi için geçen Mart'ta yapılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda karar verildi. İstanbul Valiliği, dev inşaat projesi için “ÇED gerekli değildir” kararını aldı. İşte ayrıntılar...

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Avcılar'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşaatın ikinci katından düşerek yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

Avcılar Belediye binası için yıkım işlemleri başladı!

51 sene önce inşa edilen Avcılar binası için yıkım işlemleri başladı. Yapılan çalışmalarda binada çok sayıda demir olduğu ve beton kalitesinin çok düşük olduğu belirtildi.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Avcılar ruhsatsız işyeri Haberi

Avcılar ruhsatsız işyeri

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, İlçe’de izinsiz inşaat faaliyetlerinin ve ruhsatsız işyerlerinin bir an evvel ruhsatlandırılması konusunda bilgi verilip uyarılarda bulunuluyor.


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Başkan Dr. TOPRAK BENLİ, Avcılar’da 5259 sayılı kanuna istinaden izinsiz inşai faaliyetlerde bulunan firmalar, ruhsatsız işyerleri ile sıkı takibe alındığını belirterek, “Avcılar halkının sağlığı ve güvenliği için yoğun bir çalışma yürüten Zabıta birimlerimiz tarafından tespit edilen kaçak inşaat ve ruhsatsız işyerleri mühürlenerek, faaliyetleri durdurulmaktadır.  Yasalara uygun hareket etmeyen firma, işyeri ve inşaatlar ile yol ve kaldırım işgallerine karşı başlattığımız yoğun mücadelemiz devam edecektir ” dedi.

Avcılar...