26 / 04 / 2024

avcıların öne çıkan projeleri

avcıların öne çıkan projeleri

vcılar'ın en büyük avantajı, ulaşımının kolay olan bir konumda bulunmasıdır. İlçedeki yapı stokunun 1999 Marmara depreminde büyük hasar görmesi bir süre ilçedeki gayrimenkul fiyatlarının dip yapmasına neden oldu.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? TÜRK-İŞ tek tek açıkladı! 

Kamu işçilerinin zamlı maaşlarını alacağı tarih merakla bekleniyordu. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, yaptığı son dakika açıklamasında tarihi verdi. İşte ayrıntılar...

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Kamu işçisi zamlı maaşlarını ne zaman alacak? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Rakamlar bir bir verildi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin merakla beklediği zam oranını duyurdu. Bunun ardından maaşların kaç lira olduğu merak edilmeye başlandı. 

EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak? Tahsis numarasına göre ödeme tarihleri belli oldu, hemen bakın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olanların maaşlarını alacakları tarihler belli oldu. Mart ayı içerisinde emeklilik için başvuran ve işlemleri tamamlananlara ilk ödemeleri yapılıyor.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

avcıların öne çıkan projeleri Haberi

avcıların öne çıkan projeleri


Küçükçekmece gölü ile Marmara Denizi arasında 4 ilçe ile komşu olan Avcılar'ın en büyük avantajı, ulaşımının kolay olan bir konumda bulunmasıdır. İlçedeki yapı stokunun 1999 Marmara depreminde büyük hasar görmesi bir süre ilçedeki gayrimenkul fiyatlarının dip yapmasına neden oldu. 


Avcılar'da toparlanma süreci, 2005 sonrası Beylikdüzü'nde yükselen markalı projelerin etkisiyle başladı. 

10 mahallesi bulunan ilçenin gayrimenkul yatıranlarında en popüler bölgeleri; Üniversite Mahallesi, Firüzköy, Cihangir Mahallesi ve yeni yerleşim alanlarının inşasıyla dönüşüm sürecine giren Tahtakale Mahallesidir. ilçenin merkezindeki yapı stoku eski olduğu için rağbet zayıftır. 


Buralarda etap etap gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalan ile binalar yeniden inşa edilecek. En fazla konutun inşa edildiği Tahtakale Mahalllesine bağlı Ispartakule mevkiinin Bahçeşehir'e yakınlığı,buradaki bir çok projenin Bahçeşehir'le özdeşleştirilerek lanse edilmesine neden olmuştur. Bu projeler arasında 21.yüzyıl Konudan, Bizimevler...