25 / 04 / 2024

avea ve rixos un akıllı oteli

avea ve rixos un akıllı oteli

Avea ve Rixos Otelleri teknolojideki işbirliklerini 'Akıllı Turizm' projesiyle yeni bir alana taşıdı. Avea tarafından geliştirilen yerli yazılımla tesis içine konuşlandırılan durak, villa ve kiosklar müşterilerin hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayaca

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi'nin ile Türk Telekom müşterilerinin kışı daha sıcak!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Avea hisselerini Türk Telekom'a devretti!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avea İletişim Hizmetleri AŞ’nin çıkarılmış sermayesindeki yüzde 10,0035’lik oranında hissesinin, Türk Telekomünikasyon AŞ’ye devredilmesine ilişkin hisse devri izin talebinin onaylanması karar verdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın en iyi 10 resort oteli arasına girdi!

Trip Advisor, Rixos Sharm El Sheikh otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi. 45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisi değerlendirildi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

avea ve rixos un akıllı oteli Haberi

avea ve rixos un akıllı oteli


Türkiye'de hizmet sektörü geliştikçe rekabeti ve hizmet kalitesini artırmak için teknoloji yatırımlarına daha fazla önem verilmeye başlandı. Bu yöndeki adımlardan biri de Avea ve Rixos Otelleri işbirliği ile atıldı. Her iki şirket yeni yatırımları 'Akıllı Turizm' projesini kamuoyu ile paylaştı. Rixos Sungate'de pilot olarak uygulanan proje; otel müşterilerini tüketim alışkanlıklarını değerlendirerek onlara beğeni ve tercihleri doğrultusunda öneriler yapabilecek. Rixos Hotels işbirliğiyle tesis içerisinde konumlandırılan ve konukların yararlanabildiği 'Akıllı Durak', 'Akıllı Ev' ve 'Akıllı Kiosklar'ın ise otel müşterilerine olduğu kadar Türk turizmindeki hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.


GELECEĞİN TATİLİNE HAZIR OLUN


Teknolojiye yatırımı öncelikli gördüklerini belirten Rixos Hotels Akdeniz Bölge Direktörü Cem Uzan, 'Avea ile geçtiğimiz yıl başlattığımız projelerimizi bu yıl geliştirerek, turizm sektörünü yepyeni bir kavram ile tanıştırıyoruz. Projeye ait yazılımı şu...