27 / 04 / 2024

avm pazarı raporu

avm pazarı raporu

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

AVM pazarı toparlanma sürecine girdi!

Pandemi döneminde düşüşe geçen AVM pazarı yeniden canlanmaya başladı. 100 milyar dolarlık yatırım değeri ve bünyesindeki mağazalarla birlikte 600 bin kişilik bir istihdam sağlayan sektör,  dönüşerek büyümeyi sürdürecek.

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

AVM'ler için pazar günü tartışması: İstihdam kaybına sebep olur!

Küçük işletmeler, alışveriş merkezleri ve zincir mağazaların pandemiden sonra da pazar günü kapalı kalması için harekete geçti. Perakende yasa taslağına bu maddenin girmesini isteyen işletmeler, Avrupa’yı örnek gösteriyor. AVM yönetimleri de "İstihdam kaybına neden olur" diyor.

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Zafer Plaza AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Torium AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torium AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Korupark AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Sinpaş GYO Starium AVM 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29634 ada 10 parselde yer alan Starium AVM 56 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

avm pazarı raporu Haberi

avm pazarı raporu

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı olurken, Rusya'yı 9,2 milyon metrekare ile Polonya ve 8,3 milyon metrekare ile Türkiye takip etti. Rapora göre, 2015-2016'da tamamlanması beklenen toplam 5,1 milyon metrekarelik alan ile Rusya yeni AVM inşası konusunda üst sıradaki yerini koruyacak. Türkiye'de ise mevcut 2 milyon metrekare yapım aşamasındaki AVM projelerinin gelecek iki yıllık süreçte tamamlanması bekleniyor. Türkiye'yi 642 bin metrekare ile Polonya takip ediyor. 


Vahdet...