24 / 04 / 2024

avmler kuru sabitledi mi

avmler kuru sabitledi mi

Türkiye'de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. 2020 yılına kadar toplam ofis arzının kademeli artışlarla 7,5 milyon metrekareyi bulması bekleniyor.

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Akiş GYO Nisan 2018 için kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nisan ayı için A.B.D dolar kurunu 3,60-TL, EURO kurunu ise 4,45-TL olarak sabitledi...

Akiş GYO Mart ayı için kuru sabitledi!

Akiş GYO 1 Mart 2018 - 31 Mart 2018 tarihleri arasındaki dönem için A.B.D dolar kurunun 3,60-TL, EURO kurunun ise 4,40-TL olarak sabitledi. 

Akiş GYO 2018 Şubat ayı için kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 Şubat ayı için  A.B.D dolar kurunu 3,60 TL, EURO kurunu ise 4,40 TL olarak sabitledi. 

Ata GYO 2018'ilk ilk 5 ayı için kuru sabitledi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, döviz kurlarında yaşanan yükselişlerden dolayı; kiralama sözleşmelerinde 1 Ocak 2018-31 Mayıs 2018 tarihleri arasındaki 5 aylık dönem için kuru sabitledi.

Panora GYO 2018'in ilk yarısı için kuru sabitledi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında geçerli olmak üzere tavan kur uygulanması rakamlarını açıkladı.

Akiş GYO iki AVM'de kuru sabitledi!

İstanbul'da bulunan ve aynı GYO çatısı altında bulunan iki AVM'de eylül ayı boyunca kiralar sabit kur üzerinden ödenecek.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akiş GYO, Akbatı AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVM'nin kira sözleşmesinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

avmler kuru sabitledi mi Haberi

avmler kuru sabitledi mi

Türkiye'de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yeni ofis alanlarının pazara katılımıyla artan boşluk oranları ve döviz artışlarının ofis ve mağaza kiralarına baskısının devam etmesi bekleniyor. Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield tarafından hazırlanan Türkiye Pazar Analizleri 2016 yılı dördüncü çeyrek raporuna göre; İstanbul'daki toplam ofis arzı yaklaşık yüzde 9'luk artışla beraber 5 milyon metrekareyi geçti. Devam eden projeler de düşünüldüğünde 2020 yılına kadar toplam ofis arzının kademeli artışlarla 7,5 milyon metrekareyi bulması bekleniyor. 


Arz her geçen yıl artmaya devam ederken 2016 yılında ofis kiralama işlem hacmi ise yaklaşık 200 bin metrekare ile son 4 yılın en düşük seviyede gerçekleşti. Rapora göre, ofis arzında yaşanan artışlar ve döviz kurlarındaki...