19 / 03 / 2024

avmler ramazan bayramı 2020de açık mı

avmler ramazan bayramı 2020de açık mı

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020? Alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020...

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, bugünden itibaren PTT'den 1900 TL destek ödemesi alabilirler. İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

Emeklilerle birlikte bu kişiler de bayram ikramiyesi alacak! Duyanlar çifte bayram yaşadı!

Ramazan Bayramı’na az bir süre kala bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarıldığı ifade edildi. Emekliler 2 bin lira bayram ikramiyesi alacakken, diğer ihtiyaç sahiplerinin de bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki, başka kimler bayram ikramiyesi alacak? İşte merak edilenler...

avmler ramazan bayramı 2020de açık mı Haberi

avmler ramazan bayramı 2020de açık mı

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020 sorusunun cevabı bayram tatillerinde en çok aratılan konular arasında bulunuyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020?

Vatandaşların Ramazan ve Kurban bayramlarında en çok merak ettiği konulardan biri de Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020 sorusu. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı sorusunun cevabı oldukça merak edilen ve vatandaşlar tarafından sıkça aratılan konular arasında bulunuyor. Her gün yüzbinlerce vatandaş tarafından ziyaret edilen alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri dönemlere göre değişiyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla kapılarını kapatan AVM'ler 11 Mayıs itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020?

Haftanın tüm günleri açık olan AVM'ler genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Alışveriş...