25 / 04 / 2024

avmler resmi tatilde kapalı mı

avmler resmi tatilde kapalı mı

AVM yasa tasarısı ile her gün açık olan AVM'lerin açılış ve kapanış saatlerine düzenlemeler getirildi. Tasarıda bazı günler AVM'lerin kapalı olması gerektiği belirtiliyor. Peki, AVM'lerin kapalı olacağı günler hangi günlerdir?

AVM'ler pazar günü ve resmi tatillerde kapalı olacak!

TBMM Baskanlığı'na sunulan tasarıya göre çalışma günlerinde sabah saat 10.30'da açılacak olan AVM'ler cumartesi hariç pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak. Diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapalı olacak.

İşten ayrılmak isteyen kapıcının hakları nelerdir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede kapıcılık yapıyorum. Hiçbir resmi tatilde izin verilmedi, sürekli çalıştım. Ayrıca site, kalmam için ev tahsis etti. Bu şartlarda ben ne kadar tazminat alırım?' sorusunu cevapladı.

Ekonomiye ilişkin 'torba kanun' Resmi Gazete'de!

Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti için resmi başvuru yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pist çalışmaları sürerken, 18 Haziran tarihinde 3. bağımsız pistin uçuşa hazır olacağına dair resmi başvuru, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne (SGHM) yapıldı.

AVMler yılbaşında açık mı 2020?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVMler yılbaşında açık mı 2020? AVM yılbaşı çalışma saatleri Ocak 2020...

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Ataşehir Resmi Kurum Binası 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ataşehir Resmi Kurum Binası 2 bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tarihte bir ilk TÜİK işsizlik rakamı resmi işsizlik rakamının altında kaldı!

İŞKUR'a işsizlik maaşı başvurusu yapanların sayısı TÜİK'in açıkladığı resmi işsizlik rakamlarını geride bıraktı. TÜİK'e göre 4 milyon 253 bin işsiz var, İŞKUR'da ise rakam 4 milyon 417 bin.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik Resmi Gazete'de!

Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30825 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

AVMler bayramda açık mı 2019?

AVMler bayramda açık mı 2019 sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı? İşte o soruların yanıtları...

Troya Müzesi resmi açılışa hazır!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açılan yarışmayla belirlenen proje kapsamında yapımına 2014 yılında başlanan Troya Müzesi'nin resmi açılışı bugün yapılacak.

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

avmler resmi tatilde kapalı mı Haberi

avmler resmi tatilde kapalı mı

AVM'lerin kapalı olacağı günler!

Alışveriş merkezleri, mevcut düzenleme gereğince; hergün saat 10:00'da açılıyor ve kapanış saatleri alışveriş merkezlerinde farklılık göstermek ile birlikte ortalama 22:00'de kapanıyor.


Ancak, Aralık 2014'te AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na AVM'ler ile ilgili yeni yasa tasarısı sunuldu.


Tasarı gereğince, haftanın her günü açık olan AVM'lerin açılış ve kapanış saatlerine düzenlemeler getirildi. Ayrıca, bazı günler AVM'lerin kapalı olması gerektiği belirtiliyor. Peki, AVM'lerin kapalı olacağı günler hangi günlerdir?


Yeni yasa ile AVM'lerin kapalı olacağı günler..

TBMM Başkanlığı'na sunulan yasa tasarısı gereğince; AVM'ler çalışma günlerinde sabah saat 10.30'da açılacak olan AVM'ler cumartesi hariç pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak. 


Diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapalı olacak. 


Otoparkların da ücretsiz olması gerektiğini belirten yasa tasarısı gereğince;...