24 / 04 / 2024

avon merkez ofis

avon merkez ofis

Dünyanın en büyük doğrudan satış organizasyonu olan Avon, 2900 m2lik şirket merkez ofisleri için Tekfen Emlak Geliştirme tarafından geliştirilen Kağıthane OfisPark'ı seçti.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Merkez Ankara ofislerinde 120 ay vade fırsatı!

Yatırımcıların ilgi odağı olan Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi 2021 yılının son çeyreğine ofis kampanyası ile giriyor.

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Merkez ofisler Anadolu'ya açılıyor!

Koronavirüs sonrasında ofis kültürü tamamen değişti. Uzaktan çalışma nedeniyle şirketler artık merkez ofislerine Anadolu'nun her yerinden eleman arıyor.

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020, Merkez Ankara fiyatları ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

avon merkez ofis Haberi

avon merkez ofis


Avon'un yanısıraDoğuş Grubu şirketlerinden VDF veLeaseplan ile, Perkin Elmer,Demir Finansal Grup Holding A.Ş., Elit Yapı İnşaat A.Ş., KCI Medical, Yapı Kredi Koray GYO A.Ş.,ORMOYün İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bozanoğlu Hukuk Bürosu, YamahaErtekin Elektronik A.Ş.ve WPP Grup şirketi TNS-Kantar Media'nın da yatırım ve yerleşim için tercih ettiği Kağıthane OfisPark, böylelikle sektörün önde gelen şirketlerini aynı çatı altında bir araya getiriyor.

İstanbul’da A sınıfı ofis alanında en yüksek standartları sunan Kağıthane OfisPark, Tekfen’in ofis konusunda sahip olduğu bilgi birikimi ve Emre Arolat tarafından tasarlanan konseptiyle her iki tarafın da yenilikçi ve duyarlı bakış açısını yansıtan bir ofis projesi olarak fark yaratıyor. Amerikan Yeşil Binalar Konseyi(USGBC) tarafından verilen LEED Altın sertifikasına sahip proje, Levent-Maslak hattına yakınlığı, merkezi konumu ve gelişen ulaşım imkanları...