24 / 04 / 2024

avrasya gayrimenkul ulaşım

avrasya gayrimenkul ulaşım

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Avrasya Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Avrasya Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı.İşte Avrasya Gayrimenkul şirket yetkilileri...

Avrasya Gayrimenkul fiyat hareketlerini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul fiyat hareketlerini yayınladı. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul fiyat hareketlerini yayınladı.

Avrasya Gayrimenkul, Metro Turizm Otel'i resmen satın aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Turizm Otel' i resmen satın aldı.

Avrasya Gayrimenkul faaliyet raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul faaliyet raporunu yayınladı.Avrasya Gayrimenkul faliyet raporu haberimizde bulunuyor.

Avrasya Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK' ya başvuruda bulundu...

Avrasya Gayrimenkul hisseleri yüzde 3,34 oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul' e ait şirket hisseleri hisseleri yüzde 3,34 oldu...

Avrasya Gayrimenkul Yönetim Kurulu görev dağılımını yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Görev Dağılımı ve Komitelerin Belirlenmesi hakkında bilgi verdi...

Avrasya Gayrimenkul genel kurul toplantısı sonucunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul yatırım Ortaklığı şirketin olağan genel kurul toplantısı sonucunu yayınladı...

Avrasya GYO İlkadım akaryakıt istasyonları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun ili İlkadım ilçesi 2 adet akaryakıt istasyonu değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İsmail Erten Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada İsmail Erten'in  Avrasya GYO genel müdürlük görevine atandığını duyurdu.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Serdar Akyüz Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Serdar Akyüz oldu.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

avrasya gayrimenkul ulaşım Haberi

avrasya gayrimenkul ulaşım

Avrasya Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adı Soyadı Görevi Mesleği


Can DİŞLİ Genel Müdür