24 / 04 / 2024

avrasya gyo avrasya terminal arsası

avrasya gyo avrasya terminal arsası

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, mülkü Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye ait olan ve Edirne Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsayı 1 milyon 700 bin TL'ye satın aldı...

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO 2020 faaliyet raporu!

Avrasya GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Avrasya GYO 2020 yılı 2. çeyrek Geçici Vergi Beyannamesi!

Avrasya GYO'nun 01.01.2020 - 30.06.2020 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınladı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta bulunan 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan; Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'ye 95 metrekarelik kısmı 1 yıllığına aylık 10.925 TL'ye kiraya verdi.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran mahallesi 19J1A Pafta 6490 Ada, 18 parsel ve 20 parsel'de bulunan iki akaryakıt istasyonunun kiralanması için ihale usulü ile teklif toplanmasından vazgeçti...

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerini 10 yıllığına kiraya verdi!

Avrasya GYO Arnavutköy Deli Yunus Köyü'ndeki beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa ve iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Deliyunus Köyü gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 944 Parselinde iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 261 Parselinde kayıtlı bulunan beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO otobüs terminallerinden kira almayacak!

Avrasya GYO'nun Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalleri için Nisan 2020 ve Mayıs 2020 aylarına ait kira faturası kesilmemesine ve bu aylara ait kira alacağından vazgeçilmesine, karar verildi.

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Sasa ve Hüseyin Bürge'nin Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak seçilmelerine, Saliha Sasa'nın Denetimden sorumlu komite başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

avrasya gyo avrasya terminal arsası Haberi

avrasya gyo avrasya terminal arsası

Avrasya GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye ait olan Edirne İli Merkez İlçesi, Kirişhane Mh.Soğukkuyu Mevkii 48IIb Pafta, 2261 ada 6 nolu parselde bulunan arsanın, üzerinde bulunan tüm takyidat şerhlerinin kaldırıldığını gösteren revize değerleme raporunun 4 Aralık 2013 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmasının ardından aynı gün içinde 1.700.000 TL bedelle Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'den satın alınması işlemi gerçekleştirilmiştir.


Kamuoyuna saygıyla...