25 / 04 / 2024

Avrasya GYO ayrılma bildirisi

Avrasya GYO ayrılma bildirisi

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Hotel Apartments ayrılma bildirisini yayınladı.

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki istasyonu aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'ya ulaşan resmi teklif aylık 50 bin TL + KDV bedelle şirketin portföyünde yer alan Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde yer alan iki adet akaryakıt istasyonunun 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO 2020 faaliyet raporu!

Avrasya GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Avrasya GYO 2020 yılı 2. çeyrek Geçici Vergi Beyannamesi!

Avrasya GYO'nun 01.01.2020 - 30.06.2020 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınladı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta bulunan 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan; Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'ye 95 metrekarelik kısmı 1 yıllığına aylık 10.925 TL'ye kiraya verdi.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran mahallesi 19J1A Pafta 6490 Ada, 18 parsel ve 20 parsel'de bulunan iki akaryakıt istasyonunun kiralanması için ihale usulü ile teklif toplanmasından vazgeçti...

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerini 10 yıllığına kiraya verdi!

Avrasya GYO Arnavutköy Deli Yunus Köyü'ndeki beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa ve iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Deliyunus Köyü gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 944 Parselinde iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 261 Parselinde kayıtlı bulunan beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO otobüs terminallerinden kira almayacak!

Avrasya GYO'nun Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalleri için Nisan 2020 ve Mayıs 2020 aylarına ait kira faturası kesilmemesine ve bu aylara ait kira alacağından vazgeçilmesine, karar verildi.

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Avrasya GYO ayrılma bildirisi Haberi

Avrasya GYO ayrılma bildirisi

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Hotel Apartments ayrılma bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

21 Aralık 2016 gün ve 01 Mart 2017 günlerinde alınan ve KAP'da aynı günlerde duyurulmuş olan Edirne ili, Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde kain 2261 ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayıtlı 21.538,00 m2'lik arsa üzerinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ile Metro Hotel Apartments projesi üzerinde 120.000.000-TL gider ve takribi 325.000.000TL gelir ön görülen ve maliyetleri düşüldükten sonra kalan tutarın %50-%50 hasılat paylaşımlı olarak anlaşılmasına ilişkin projenin onaylanması hususunun yapılacak genel kurulda hazirun'un onayına sunulmasına,


Ayrılma Hakkı Sermaye Piyasaları mevzuatının Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) 10. Maddesinin 1. Paragrafı uyarınca ayrılma...