25 / 04 / 2024

Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği

Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Büyükyalı'da son 4 ayın en yüksek satışı gerçekleşti!

Büyükyalı, Temmuz-Ekim döneminde en çok satış yapan proje oldu.  Proje Avrupa genelinde "En İyi" seçilerek Five Star ödülüne layık görüldü. 

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Piyalepaşa İstanbul, dünyanın en iyisi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’da önce Avrupa’nın şimdi ise Dünya’nın en iyisi seçildi. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe Dünya’nın en prestijli projelerinin yarıştığı yarışmada Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne layık görüldü.

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödüle döndü!

İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın binası, International Property Awards’ın Avrupa ayağı European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödül aldı.

Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği Haberi

Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor. 


İngiltere merkezli yayıncılık kuruluşu Capital Finance International tarafından 2015 yılında ‘Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği’ ödülünü kazanan TURYAP, kapsamlı bir müzayedeye daha imza atıyor.  Akbank ve Albaraka Türk’ün ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri saat 11:00’de; Varyap, Profilo Holding, ve Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin markalı emlak projelerinden gayrimenkullerin satışı saat 14:00’de TURYAP Genel Müdürlük müzayede salonunda gerçekleştiriliyor. 


MARKALI EMLAK PROJELERİ MÜZAYEDESİ 19 OCAK’TA

Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi’nde İstanbul, Ankara ve Bodrum’da yer alan, içerisinde daire ve villaların, iş yerlerinin, arsa ve ticari alanların yer aldığı farklı projelerden gayrimenkuller satışa sunuluyor. 


Müzayede kapsamında Delmar Yapı’nın Elit...