29 / 03 / 2024

Avrupa Günlük Konaklama adres

Avrupa Günlük Konaklama adres

Avrupa Günlük Konaklama ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hasan Günday tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Cumhuriyetçi Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

Günlük kiralanan evler mercek altında!

İzmir Vergi Dairesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle yapılan iş birliği sonucunda İzmir'de günlük olarak kiralanan evler mercek altına alındı.

İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım!

29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım başladı. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek.

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

AVM'lerin üçte biri günlük kuru baz alıyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin üçte birinin günlük kurdan faturalandırma yaptığını kaydederek TL'ye dönüşün perakende sektörünü rahatlatacağını dile getirdi.

100 Günlük Eylem Planı'nda inşaata hak ettiği önem verildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin 100 günlük icraat programını açıkladı. 100 günde 46 milyar TL bütçeyle 400 proje hayata geçirilecek. Bu projeler yeni dönemin ateşleyici gücü olacak... 

Bartın’da günlük kiralık ev denetiminde terörist yakalandı!

Bartın’da günlük kiralık evlere yönelik yapılan denetimlerde ’PKK terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan M.K. yakalandı. 

100 günlük eylem planı mega projelere yarayacak!

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planı mega projelere yarayacak.

Murat Kurum bugün 100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 100 Günlük İcraat Programı kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek. 

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Avrupa Günlük Konaklama adres Haberi

Avrupa Günlük Konaklama adres

Avrupa Günlük Konaklama ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hasan Günday tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Avrupa Günlük Konaklama ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, günlük konaklama için eşyalı daire ve oda kiralama,  konaklama, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...