29 / 03 / 2024

Avrupanın en yüksek binaları

Avrupanın en yüksek binaları

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde yer alan Metropol İstanbul, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre, Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor...

Metropol İstanbul Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasına girdi!

Metropol İstanbul projesi de Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. Bina, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor...

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Avrupanın en yüksek binaları Haberi

Avrupanın en yüksek binaları

Varyap'ın Emlak Konut ve GAP İnşaat ile birlikte geliştirdiği Metropol İstanbul projesi Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde yer alan Metropol İstanbul, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre, Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor. İnşaatı devam eden en yüksek binaların listelendiği araştırma kapsamında Metropol İstanbul antensiz 250 metre uzunluğu ile araştırmada onuncu sırada yer alırken ilk sırada Rusya'nın St. Petersburg şehrinde inşa edilen 468 metre uzunluğundaki Lakhta Center bulunuyor. 

Ataşehir'de yükselen ve toplamda 700 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 2015 yılında tamamlanması ve tüm fonksiyonları ile 2016 yılı başmda hizmete açılması hedefleniyor. 


Posta...