20 / 04 / 2024

Avzi 3 Kardeş İnşaat aksaray

Avzi 3 Kardeş İnşaat aksaray

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Sivas Belediyesi'nden satılık 3 arsa! 3 milyon 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sivas Belediyesi Sivas ili, Uzuntepe, Alibaba ve Kardeşler mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Hissedarların gayrimenkul üzerindeki hakları aynı mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, "Ölen babamdan annem ve 3 kardeşe ev miras kaldı. Ağabeyim de öldü mirasçıları çocukları. Kardeşim, hem annemin hem de yeğenlerin hisselerini alarak yüzde 75 paya sahip olacağını, binayı yıktıracağını söylüyor. Ben olmadan bunu yapabilir mi?" sorusunu yanıtladı.

Üvey kardeşler hangi durumlarda mirasçı olabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, '3 kardeşiz. Bir fabrikamız var. İkinci eşten olan çocuk, fabrikada ama hissesi henüz yok. Fakat babamın üvey anneme de şirkette hisse verme ihtimali bulunuyor. Üvey çocuğun şirketteki hakkı iki katına çıkıp, bizimkilerden daha fazla mı olacak?' sorusunu cevapladı.

Kardeşler arasında miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yurt dışında yaşıyoruz. 3 çocuğumuz var. Oğlum bize bakıyor, onunla kalıyoruz. Türkiye’deki gayrimenkullerimizi ona bırakmak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz ki kız kardeşleri miras davası açmasın, açsalar bile bir şey elde edemesinler?' sorusunu yanıtladı.

Sivas'ta 16 milyon 107 bin TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz ve Kardeşler mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 16 milyon 107 bin TL bedelle satışa çıakrdı.

Miras olarak borç kaldıysa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Biz 3 kardeşiz, babamız geçen yıl vefat etti. Bize mahkemesi süren bir takım borç bıraktı. Reddi miras süresini geçirdiğimiz için borca batık tereke davası açtık. Bu durumda ne gibi sonuç çıkar?' sorusunu yanıtladı.

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kayınvalidem 3 kız 2 erkek kardeş. Kendisi vefat etti eşi sağ. Sağlığında babaları adına kayıtlı sahile yakın ev ve arazisi geniş olan bir yerde oturuyorlardı. Eşi bu ev ve araziyi almak istiyor, diğer mirasçılar yanaşmıyor. Miras paylaşımı nasıl olur?' sorusunu yanıtladı.

Mahkeme kararıyla satılan konut ucuza mı gider?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Annem ve 3 kardeşine arsa ve bir daire kalmıştı. Biz satılsın herkes payını alsın istiyoruz. Fakat yengem, “Dava açın, mahkemede ucuza satılır.” diye bizi korkutarak dava açmamıza engel oluyor. Dediği gibi gerçekten ucuza kendisi alabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Adıyaman'da arazi kavgası: 3 yaralı!

Adıyaman'da kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. 

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan iki kardeş arasında yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat aksaray Haberi

Avzi 3 Kardeş İnşaat aksaray

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi konusu:
-Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, bar, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. -Şirket her türlü oyun salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor...