26 / 04 / 2024

Axi Ağaçkakan anaokulu inşaatı

Axi Ağaçkakan anaokulu inşaatı

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Eyüpsultan'a yeni anaokulu müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede yapılması planlanan anaokulları ile ilgili proje hazırlarken ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu yapılacak. Bu kapsamda Karadolap Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu tamamlanma aşamasına geldi.

Adalet Bakanlığı cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak!

Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayarak cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak.

Karmod Elazığ'da anaokulu yapacak!

Karmod, THY kabin memurları tarafından kurulan İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Elazığ’da inşa edilecek anaokulu projesinin inşaatını yapacak...

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'da 260 öğrenci kapasiteli okul açtı! 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'nın kuzeyinde bulunan Arusha eyaletinde yeni okul açtı. 260 öğrenci kapasitesi olan okulda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunuyor...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Axi Ağaçkakan anaokulu inşaatı Haberi

Axi Ağaçkakan anaokulu inşaatı

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 1993 yılında geldikleri İstanbul’da mobilya alanında çalışmaya başladı. 12 yıl önce Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisini kuran şirket, bugün anahtar teslim anaokulu kuruyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'de son yıllarda anaokulu sayılarının artması bu alanda yapılan üretimi artırdı. 993 yılında İstanbul’a gelen Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler, mobilya üretiminde birçok farklı alanda çalışmalar hayata geçirdi. 2006 yılında gelen taleplere yönelik bir çalışma başlattılar. Türkiye’de anaokulu mobilyalarına olan talep arttı. Sandalyeler, dolaplar, oyun alanları derken, iki kardeş üretimini sadece anaokulu ürünlerine yöneltti. 12 yılda uzmanlaşan kardeşler artık bir anaokulunun ihtiyacı olan her türlü mobilyayı ve oyun alanını üretiyor. 

Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Ulus,...