25 / 04 / 2024

AXİS AVM etkinlik

AXİS AVM etkinlik

AXİS AVM'de karne tatili etkinlikleri sürüyor. Kâğıthane’ nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, Karne Tatilinde çocuklar için birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahibi olacak...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kays Kasapoğlu ve Zaher Bairakdar ortaklığında kuruldu. 

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Endeş tarafından kuruldu.

Yüksek kira sokak popülaritesini arttırdı!

Perakendecilerin sokak mağaza sayısı, AVM’lerde yer alan mağaza sayısından , daha fazla. AVM kiralarının yüksekliği sokağın popülaritesini artıran önemli bir neden.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Kirada TL'ye geçme çağrısı AVM’lerde tutmadı!

Döviz kurundaki dalgalanmanın ardından “TL’yle kiraya geçilsin” çağrısı AVM’de tutmadı. AVM’ler TL’ye geçmek yerine kiracısına kuru sabitleme ve indirim sözü verdi.

AVM kiralarının TL ile ödenmesi talebi yeniden gündemde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL kullanılması yönündeki çağrısı, AVM kiralarında dövizden TL'ye geçilmesi talebini tekrar gündeme getirdi. Kapalıçarşı Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fırat, "Dolardan vazgeçmek zorundalar" dedi.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

AXİS AVM etkinlik Haberi

AXİS AVM etkinlik

25 Ocak–9 Şubat tarihleri ve saat 13:00–19:00 arasında AXİS AVM’yi ziyaret eden çocuklar Hansel ve Gretel’in masal dünyalarını keşfe çıkacak.

Şekerlemeden yapılan evlerini AXİS AVM’ye kuracak olan Hansel ve Gretel, atölye çalışmaları, hikâye anlatımları ve sürpriz oyunlarıyla çocuklara keyifli ve eğlenceli saatler yaşatacak. 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ile bölgenin eğlence ihtiyacını karşılayan AXİS AVM,  iki hafta boyunca çocukların ve ebeveynlerinin sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmelerini...