20 / 04 / 2024

Ayakkabı sanayicileri nihat zeybekci

Ayakkabı sanayicileri nihat zeybekci

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Süleyman Gürsoy, yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti. Ayakkabı sanayicileri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den yeni OSB istedi

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Ayakkabı sanayicileri Nihat Zeybekci’den yeni OSB istedi!

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Süleyman Gürsoy, yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti. Ayakkabı sanayicileri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den yeni OSB istedi

Nihat Zeybekci: Laodikya Antik Kenti'ndeki değişim inanılmaz!

Laodikya Antik Kenti'nin aradan geçen süre içinde inanılmaz bir değişim yaşadığını dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Laodikya kazı alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akpa Ayakkabıcılık Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpa Ayakkabıcılık Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Metin Kemiksiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekçi: Faiz ve büyümeyle ilgili hepimizin söylediği aynı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 62 hükümet içinde faizlerle ilgili, büyümeyle ilgili bir görüş ayrılığının bulunmadığını belirterek, "Hepimizin söylediği aynıdır, hepimiz aynı doğrunun ardından gidiyoruz" dedi.

CNR Emlak Fuarı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı!

Sine Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenen "Emlak 2014 -Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı" ya da diğer adıyla "CNR Emlak Fuarı", Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı.

Nihat Zeybekci: 2014 büyümesinin yüzde 4 olmasını hedefliyoruz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde Türkiye ithal etmediği zaman hiçbir şey kaybetmeyeceği ürünlere yönelik çalışma yaptıklarını ve çok önemli rakamlara ulaştıklarını belirtti...

Nihat Zeybekci: İnşaat sektörü ekonominin en önde giden lokomotifidir!

Türkiye'nin en büyük konut projelerini tek çatı altında buluşturuyor. Fuarın dün yapılan açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İnşaat sektörümüz bizim için ekonominin en önde giden lokomotifidir" dedi.

Nihat Zeybekci: Yüzde 5'in üzerinde büyümek zorundayız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye olarak eğer biz yüzde 5'in altında büyüme rakamları ile yolumuza devam edersek, bu bizim hedeflerimize aykırıdır. Türkiye olarak yüzde 5'in üzerinde büyümek zorundayız" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye yüzde 5'in üzerinde büyümeli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye olarak eğer biz yüzde 5'in altında büyüme rakamları ile yolumuza devam edersek, bu bizim hedeflerimize aykırıdır. Türkiye olarak yüzde 5'in üzerinde büyümek zorundayız" dedi...

Nihat Zeybekci: Türkiye yüzde 4'ler seviyesinde büyüyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada ülke ekonomisinin atılım içinde olduğunu belirterek, " Yıl sonunda Türkiye hedeflediğimiz şekilde yüzde 4 'ler seviyesinde büyüyecek " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye ihracatını artıracak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Toplam olarak baktığımız zaman şu anda Türkiye yıllık ihracatını geçen yıl 152 milyar dolardan 157 milyar doların üzerine taşıdı " dedi

Nihat Zeybekci: Türk inşaat firmaları büyük başarı elde etti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record-(ENR)'ın dünyanın en büyük 250 firma sıralamasının yer aldığı listeye ilişkin değerlendirmeler yaparak açıklamalarda bulundu.

Ayakkabı sanayicileri nihat zeybekci Haberi

Ayakkabı sanayicileri nihat zeybekci


Ağırlıklı olarak KOBİ tarzı üretim yapan ayakkabı sektörü için yatırım avantajlarına rağmen Doğu ve Güneydoğu’nun henüz cazip olmadığını vurgulayan TASD Başkanı Süleyman Gürsoy, “Bakanımız OSB için İstanbul-İzmir Otoyolu’na yakın bir lokasyonu veya 3-4. Bölge kapsamında yer alan Kütahya ve Uşak seçeneklerini önerdi” dedi.

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Süleyman Gürsoy, yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

Süleyman Gürsoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, görüşmede sektörün yeni Ayakkabı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) talebinin yanı sıra AYMOD Fuarı, Ayakkabı Çalıştayı, UR-GE Projeleri gibi konularının görüşüldüğünü bildirdi. 

Türkiye ayakkabı sanayicilerinin Bakan Zeybekci’nin desteğini her zaman yanlarında hissettiğini anlatan Gürsoy şöyle devam etti:

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU SEKTÖR İÇİN HENÜZ CAZİP DEĞİL

“Nihat Zeybekci ayakkabı sektöründe ‘Efsane Bakan’ olarak biliniyor. Görüşmede dile getirdiğimiz...