26 / 04 / 2024

ayazma emlak konutları teslim tarihi

ayazma emlak konutları teslim tarihi

Emlak Konut Ayazma Konutları'nın kuralı satışlarına başvuruda bulunabilmek için 10 bin TL başvuru ücreti ödeniyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. İşte Ayazma Emlak Konut satış fiyatları...

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru koşulları!

Kuralı satışları için başvuru süreci 30 Ocak'ta sona erecek olan Ayazma Emlak Konutları 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde yükseliyor. İşte Ayazma Emlak Konutları kura başvuru koşulları...

Emlak Konut Ayazma Konutları teslim tarihi!

Ödeme seçenekleri arasında 120 ay boyunca 0,50 faiz oranı ile vade imkanı sağlanan Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süreci devam ediyor. İşte Emlak Konut Ayazma Konutları teslim tarihi...

Ayazma Emlak Konutları teslimleri ne zaman?

Ayazma Emlak Konutları projesinde daireler 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projedeki yaklaşık 300-350 daire kurayla satılıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları teslimleri ne zaman?

İkitelli Ayazma Emlak Konutları satılık!

İkitelli Ayazma Emlak Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Başakşehir'de yer alan İkitelli'de 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde yükseliyor.

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları kapsamında minimum yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 0,50 faiz ile 120 ay vadelendiriliyor. Peki Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları!

Toplamda 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları devam ediyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları fiyat aralığı!

Ayazma Emlak Konutları projesinde yaklaşık 300-350 tane daire kurayla satışa sunuluyor. Başvuruların başladığı projede son başvuru tarihi 30 Ocak olarak belirlendi. İşte Ayazma Emlak Konutları fiyat aralığı...

Ayazma Emlak Konutları teslim tarihi!

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Ayazma Emlak Konutları projesinde daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Ayazma Emlak Konutları teslim tarihi...

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO imzası ile yükselen projede yüzde 50 peşinatta 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi!

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 117,19 metrekare, maksimum ise 251,49 metrekare olarak tasarlandı.

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 1.340 ada 5 ve 36 no'lu parsellerde inşa ediliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları fiyatları ne kadar?

Ayazma Emlak Konutları projesinde başvurular 30 Ocak'a kadar devam edecek. Projeye başvuruda bulunmak için 10 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları fiyatları ne kadar?

Ayazma Emlak Konutları daire fiyatları!

Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süreci başladı. Peki Ayazma Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut'tan İkitelli Ayazma'ya 785 konut geliyor!

Emlak Konut GYO İkitelli Ayazma bölgesinde 785 konut inşa edecek. Ayazma Emlak Konutları projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. İşte Emlak Konut'un 785 konutluk projesinin detayları...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap park alanının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap proje kapsamındaki park alanının kısmi geçici kabulü yapıldığını duyurdu...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi!

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi haberimizde yer alıyor.  Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1, 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı.

ayazma emlak konutları teslim tarihi Haberi

ayazma emlak konutları teslim tarihi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen Ayazma Emlak Konutları kuralı satışlarına başvuruda bulunabilmek için bugün son gün. Projede toplam 1.239 adet konut bulunuyor.


Ayazma Emlak Konut satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Projede minimum 50 bin TL peşinatta, kalan bedel için 120 ay 0,50 faiz oranı ile vade yapılabiliyor.


Daire teslimlerininin 36 ay  sonra yapılması öngörülen Ayazma Emlak Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 117 metrekareden başlıyor, 251 metrekareye kadar ulaşıyor.


Konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Ayazma Emlak Konutları 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde inşa ediliyor. Projenin kura satışlarında 300-350 adet dairenin satışı gerçekleşecek.


Ayazma Emlak Konut satış fiyatları!

2 oda 1 salon konutlar 396 bin TL ile 557 bin...