20 / 04 / 2024

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi 2019

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi 2019

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

AVM'ler darboğazda! Finansman giderleri kira gelirlerinin 3,41 katına çıktı!

Ortak alan gelirleri sınırlanan ve dövizle kiralama yasağı getirilen alışveriş merkezlerinin finansman darboğazında olduğu gündeme geldi. “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi”nde, sektörün finansman giderleri kira gelirlerinin 3,41 katına yükseldiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Kiralarda TL'ye geçiş AVM yatırımcılarının yükünü artırdı!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 12. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. Perakende Yasası ile ilgili de çalışmalarının sürdüğünü söyledi...

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

En yenilikçi alışveriş merkezleri Türkiye'de!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen geleneksel MAPIC yemeğinde, çoğunluğu yabancı yatırımcı olmak üzere yaklaşık 200 perakendeci ve yatırımcı buluştu. 

Alışveriş merkezlerinden 110 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü,  "Alışveriş merkezlerinin 2017 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 110 milyar TL'lik bir ciroya ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi 2019 Haberi

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi 2019

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, bu sene çok ses getirecek… Tüm perakende sektörünün heyecanla beklediği zirvede bu yıl Cem Yılmaz sahne alacak. XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, 5 Mart Salı günü Swissotel İstanbul’da düzenlenecek.

AYD Başkanı Hulusi Belgü, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi ile ilgili olarak şöyle konuştu: “AYD olarak tam 10 yıldır AVM Yatırımları Konferansı adı ile düzenlediğimiz etkinliğimizde bu sene isim değişikliğine gittik ve AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu sene zirvemiz çok ses getirmeye hazırlanıyor. Sevgili Cem Yılmaz bu sene bizlerle olacak. Zor geçen bir yılın ardından hep birlikte yine eğleneceğimiz, öğreneceğimiz ve 2019 için bol enerji depolayacağımız bir zirve bizi bekliyor.”

XI....