27 / 04 / 2024

AYD Başkanı kim

AYD Başkanı kim

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçlarını açıkladı. ciro endeksi 2013 Aralık ayında bir önceki aya göre %19,17 lik bir artış gösterdi...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Saim Kılıç,Torunlar GYO Yönetim Komitesi Başkanı seçildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere olan üye atamaları ve komite başkanını seçtiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Halk GYO'nun yönetim kurulu başkanı değişti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan eski başkan Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in getirilmesinin kararını bildirmiştir.

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı görevden ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platform'nda Yönetim Kurulu Başkanı'nın Görevden Ayrılışı hakkında açıklamalarını yayınladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

TÜSODER Başkanı'ndan önemli uyarı!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, sadece 3-5 bin liralık maliyet farkıyla mutfağa konulan ankastre ürünleri ve tavandaki led aydınlatma gerekçe gösterilerek bazı konutların, lüks adı altında 100 bin liraya varan fiyat farkı ile tüketiciye satıldığın

AYD Başkanı kim Haberi

AYD Başkanı kim

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçlarını açıkladı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi 2013 Aralık ayında bir önceki aya göre %19,17 lik bir artış göstererek 174 puana ulaştı. Ciro endeksini bir önceki yılın aynı dönemiyle karşılaştırdığımız zaman endeks Aralık 2013’te %2,4 artmış oldu.


Aralık’ta en büyük ciro artışı hipermarket kategorisinde gerçekleşti…


Geçtiğimiz yılın Aralık ayına göre 2013 Aralık ayında en büyük artış hipermarket kategorisinde kaydedildi. Hipermarket kategorisinde endeks bir önceki yılın Aralık ayına göre %7 artış kaydetti. Teknoloji, market/elektrikli eşyalar ciroları %4, giyim ciroları %3 ve AVM’lerdeki diğer* alanların ciroları %3 ve genel kategorisi %2 artış kaydetmiştir. 2013 Aralık’ta bir önceki yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında ayakkabı&çanta ve yiyecek kategorilerinde...