19 / 04 / 2024

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası ne zaman açılacak

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası ne zaman açılacak

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

TOKİ Aydın ve Çanakkale hükümet konağı ihaleleri yarın!

TOKİ Aydın'ın Çine ile Çanakkale'nin Eceabat ilçelerinde hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ'den Aydın Çine'ye hükümet konağı!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Aydın Çine Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Efeler'de 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın Efeler'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Nisan'da yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 429 bin TL olarak belirlendi.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası ne zaman açılacak Haberi

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası ne zaman açılacak

Posta Gazetesi yazarı Cemal Sevgi, Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li  Özlem Çerçioğlu'yla bir röportaj gerçekleştirdi. İşe o yazı...




Özlem Çerçioğlu: Merhum Başbakan Adnan Menderes'in de köyü olan Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var. Tesiste 500 kişilik kapalı düğün salonu bulunacak. Birinci katta muhtarlık odası, muhtarlık binasının giriş katında sergi salonu yer alacak. Tesis toplamda 960 metrekare alanda inşa edildi. Bu tesisin böyle önemli bir süreçte açılması bizim için çok önemli. Bu nedenle bütün ilçelerimizden ücretsiz araçlar kalkacak. Bütün halkımızı demokrasimize sahip çıktığımızı bir kez daha göstermek için Çakırbeyli'ye davet...