20 / 04 / 2024

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılış

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılış

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın Efeler yeni pazar yerine kavuşuyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde belediye, pazarcı esnafı ve vatandaşların en iyi şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla kapalı pazaryeri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılış Haberi

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılış

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor. Efeler'in Fatih mahallesinde bulunan pazaryerinin bulunduğu alanın, Devir Tasfiye Komisyonu toplantısında Efeler Belediyesi'ne geçmesinin ardından ekipler, pazaryerini halkın hizmetine açmak için çalışma başlattı. Aydın Belediyesi tarafından 2007 yılında inşaatı tamamlanarak halkın hizmetine açılan kapalı pazaryerinde düzenli olarak pazar kurulamamış ve bir süre sonra kapatılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise pazar yerini yoksullara yardım için dağıtılan kömürlerin depolandığı yer olarak kullanmıştı. Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşcıoğlu ve mahalleliler, kömür deposu olmasını istemedikleri pazar yeri için uzun süre direnmişti. 





Yeni...