25 / 04 / 2024

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat adres 

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat adres 

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Mrm Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatemeh Saadar Choungheralou ve Mahnaz Heydarı ortaklığında kuruldu.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat adres 

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, plazalar, ticari ve sınai marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve pazarlamak, b. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul...