26 / 04 / 2024

aydın millet bahçesi projesi

aydın millet bahçesi projesi

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bartın Millet Bahçesi 24 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Eylül'de gerçekleştirecek.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Boyabat Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

aydın millet bahçesi projesi Haberi

aydın millet bahçesi projesi

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2019/669232 
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 997,46 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 33.404,97 m² Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon...