04 / 05 / 2024

Aydın Müftülüğü

Aydın Müftülüğü

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir? Megakentte 1.525 bina yüksek riskte! 

Deprem uzmanlarından beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, megakentin kentsel dönüşüm planı merak ediliyor. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir?

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Büyük ve sorunlu illerde kentsel dönüşüm birinci ve en acil konu olarak yine gündemde. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Aydın Müftülüğü Haberi

Aydın Müftülüğü

Türkiye’nin en büyük müftülük hizmet binası ile Ege Bölgesi’nin en büyük camisini barındıracak Aydın Müftülüğü Külliyesi’nin inşaatı devam ediyor.
Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müftülük külliyesi inşaatının 10 bin metrekare arsada sürdürüldüğünü belirtti.
İnşaatın temelini şubat ayında attıklarını, birinci katı tamamladıklarını ifade eden Kocaoğul, "10 bin metrekare arsadaki 4 bin metrekarelik alanda müftülük hizmet binamız, Kur’an kurslarımız ve 800 kişilik konferans salonumuz inşa edilecek. Arsanın geri kalan kısmında bin 400 metrekarelik cami yapılacak.
 İnşaatımız tamamlandığında Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak" diye konuştu.
Hayırseverlerce bağışlanan arsada inşaatın yine hayırseverlerin katkısıyla sürdürüldüğünü belirten Kocaoğul, şunları kaydetti:
"Şu ana kadar sıkıntıyla karşılaşmadık. Halkımızın katkılarıyla Türkiye Diyanet Vakfı olarak inşaatımızı yürütüyoruz. İnşaat tamamlandığında Aydın’ımızın bir gurur kaynağı...