19 / 04 / 2024

Aydın Nazkent 6. Etap inşaatı

Aydın Nazkent 6. Etap inşaatı

Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatını başlattı. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan projede konutlar üç oda bir salon olacak.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Aydın Baruş Malatya'daki deprem konutları için yer tespit incelemesi yaptı!

Malatya Valisi Aydın Baruş, 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenenler için hayata geçirilmesi planlanan konutların yer tespiti için incelemeler yaptı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Aydın Baruş, depremden etkilenen mahallelerde inceleme yaptı!

Malatya Valisi Baruş Aydın, Elazığ Sivricede meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu...

Aydın'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü 6 milyon 330 bin 67 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Aydın Nazkent 6. Etap inşaatı Haberi

Aydın Nazkent 6. Etap inşaatı

Toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatına başladı. Nazilli'nin Dallıca Mahallesi Eğrek Mevkiinde bulunan tapunun 166 ada 4 nolu parselinde kayıtlı yaklaşık 3900 metre karelik, alanda yapılacak olan NAZKENT 6. Etap toplu konutlarının temel hafriyatları yapılıp temellemesi bitirildi. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan Toplu konutlar 16 daire olarak iki blok oluşacak. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-6. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak ve çevre düzenlemeleri de yine Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. 


NAZKENT-6. Etap toplu konut çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur'dan bilgiler aldı. Alıcık, Nazilli Belediyesinin toplu konut projelerinde kendini ispatladığını belirterek, "Biz NAZKENT-1. Etap...