29 / 03 / 2024

Aydın pazar yeri

Aydın pazar yeri

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Tokat'a yeni kapalı pazar yeri müjdesi!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasındaki alanda kapalı pazar yeri yapılacağını söyledi.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamam!

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak Şubat ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Aydın Efeler yeni pazar yerine kavuşuyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde belediye, pazarcı esnafı ve vatandaşların en iyi şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla kapalı pazaryeri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın pazar yeri Haberi

Aydın pazar yeri

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor. Efeler'in Fatih mahallesinde bulunan pazaryerinin bulunduğu alanın, Devir Tasfiye Komisyonu toplantısında Efeler Belediyesi'ne geçmesinin ardından ekipler, pazaryerini halkın hizmetine açmak için çalışma başlattı. Aydın Belediyesi tarafından 2007 yılında inşaatı tamamlanarak halkın hizmetine açılan kapalı pazaryerinde düzenli olarak pazar kurulamamış ve bir süre sonra kapatılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise pazar yerini yoksullara yardım için dağıtılan kömürlerin depolandığı yer olarak kullanmıştı. Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karataş Taşcıoğlu ve mahalleliler, kömür deposu olmasını istemedikleri pazar yeri için uzun süre direnmişti. 





Yeni...