28 / 03 / 2024

Aydın Ticaret Odası üyeleri

Aydın Ticaret Odası üyeleri

Bozkurt “Birinci aşama olan süre uzatımı kararı Kurul tarafından alındı. Bundan sonraki süreçte ivedilikle Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “Koruma İmar Planı” ile ilgili revizyon çalışmalarını yaparak Anıtlar Kurulu’nun onayına sunması gerekli." dedi.

Aydın Ticaret Odası Şantiye şefliği sorununa çözüm getirdi!

Göreve geldiği günden beri üye odaklı yönetim anlayışını benimseyen Aydın Ticaret Odası, bu sefer de inşaat sektöründe tıkanma noktasına gelen "Şantiye Şefliği" sorununa çözüm getirdi

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Aydın Ticaret Odası üyeleri Haberi

Aydın Ticaret Odası üyeleri

Son dönemde Aydın Ticaret Odası üyeleri, Aydın Barosu mensupları, esnaflar ve Aydınlıları meşgul eden, kamuoyunda tabela sorunu olarak bilinen konunun çözümü için ilk adım bugün atıldı.


2 YIL SÜRE UZATIMI KARARI

Bugün yapılan Anıtlar Kurulu toplantısında uygulamada yaşanan tıkanıklıkla ilgili Aydın Ticaret Odası ve Aydın Barosu’nun dilekçeleri gündeme alındı. Toplantıya katılan AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN ve Aydın Barosu Başkanı Gökhan BOZKURT, kurula konu ile ilgili görüşlerini aktardılar. Kurul, uygulayıcı kurumlar olan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Efeler Belediyesi’ne 2 yıl süre tanıdı.

“BUNDAN SONRAKİ GÖREV BÜYÜKŞEHİR’İN OMUZLARINDA”

Konu ile ilgili açıklama yapan AYTO Başkanı ÜLKEN ve Aydın Barosu Başkanı BOZKURT  “Kurul üyelerine alınan karardan dolayı teşekkür ederiz. Öncelikle üyelerimizin mağduriyetinin giderilmesi adına birinci aşama olan süre uzatımı kararı Kurul tarafından alındı. Bundan sonraki...