25 / 04 / 2024

aydında yangın mı çıktı aydın haberleri

aydında yangın mı çıktı aydın haberleri

Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

aydında yangın mı çıktı aydın haberleri Haberi

aydında yangın mı çıktı aydın haberleri


Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.


Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, yangın esnasında evde olan Hatice Takla (25)  elinden ve sırtından yaralandı. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Takla'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


Hatice Takla’nın 4 yaşındaki kızı Vahide Takla’nın yangın esnasında komşuda olduğu öğrenilirken, yangının oturma odasındaki sobadan çıktığı...